--Nyheter

 

Alva av Korumdalen ble Ster på kåringen i NL!

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-

 

TJARDIE -4 Steravkom og PREFERENT!


     

--Nyheter

Doerak ble avlsgodkjent av BPS i Norge 2012. Nå er han i Nederland og ble presentert på hingsteshow 9.mars i Assen hvor han ble Reservechampion!

 

 
Se video av Doerak HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-

Doerak BP 08 er i Nederland og skal stå hos Hengstenhouderij Hestegaarden i avl 2013 sesongen! Ta kontakt for info!


     
 
         
- -
         
--
Johannes BP 09 Avlsgodkjent i BPS!  
-

Johannes er en iøyenfallende vakker ung hingst, -massevis av utsråling, supert trav, elegant bygget og et vakkert hode. At han skulle bli kåret allerede nå som 2åring er en begivenhet i seg selv!

Hans blodslinje er så ettertraktet i Barockpintoavlen at det er ønskelig at han kan virke i avlen fra 2013. Johannes er eneste avkom etter Isam som fikk tegninger! 

Johannes er DNA testet og skal igjennom full veterinærsjekk.

Skritt: 7,5  Trav: 8, Galopp: 6, rase: 8,5 bein 8, bygg 7,5 =45,5

     
 
         
- -
         
.
Lykke van Cisco 1 premie Reserve champion!  
-

Lykke van Cisco 2 år (Sir Cisco x Fetse) viste igjen hvilken kvalitetshoppe hun er! Hun fikk veldig skryt av dommerne bla. for sine sterke bevegelser. Hun er noe utenom det vanlige, en vakker hoppe med attitude og fremdrift! Hun fikk 1 premie og ble dagens reserve champion! Fabelaktig for en 2 åring i vekst! Og ekstra moro siden hun er eget oppdrett!

 

     
.
Sweet Tequila 1 premie!    
-

Sweet Tequila er en nydlig VB hoppe på 2 år etter Sir Cisco. Hun er ny i stallen og jeg var spent på hordan hun ville vise seg! Sweet imponerte med supre bevegelser og viste seg over all forventning!

 

Sweet Tequila er røntget fri for OCD!

 

 

 

 

 

     
 
         
- -  
         
Bellman van Doerak: 1 premie   Belleros van Doerak: 2. premie   Blues van Doerak: 3. premie
         

--

Elske ble kåret til Ster i Nederland 30/6 2012.    
-

Vår 3 års gamle hoppe , (etter Tsjalke) har stått hos Hengstenhouderij Toonen i Nederland og blitt trent frem mot kåring. Elske Stor takk til Hengstenhouderij Toonen for en strålende jobb!!!

 

 

 

     
--
     

 

-

Elske er konstatert drektig med Harmen 424


     
 
         
- -
         

--

Føll etter Doerak født 2012

         
- -
Belice van Lid- TIL SALGS   Bellman-hingst   Butterfly-hoppe
   
Hingst   Blues-hingst til salgs   Hingst

--

Hingstekåringen i Leeuwarden 2012!    
-

Norbert 444 er en usedvanlig vakker hingst og ble i år World Champion på kåringen i Leeuwarden etter en spennende siste runde i championatkåringen.

I 2010 var han også helt i tet, men måtte nøye seg med en reservechampion tittel! Norbert er etter den vakre og høyt respekterte hingsten Tsjerk 328 Sport Preferent og har også en meget god blodslinje på morssiden

     
--
     
-

Vakre Beart 411 ble Reservechampion! Han har et meget vakkert hode, nydelig utstråling og supre bevegelser.Beart er etter den populære hingsten Jasper 366. Morfar er Feitse 293
pref. Beart ble Champion i 2006 og Reserve Champion i 2008.

Beart har allerde 4 godkjente sønner:
Maeije 440, Pier 448 and Uwe 458 and Tjalbert 460.

Video på You Tube av finalen her

     
 
         


-

                           

-

 

 

Flotte Ulke 338 fortjener hederlig omtale. Med sine 22 år viser han seg fortsatt på topp og hans bevegelser er fortsatt som i hans beste år.   Uldrik 457 (Dries 421 x Tsjerk 328P) ble Champion 2010   Thorben 466 ble godkjent i fjor og viste eksemplarisk bruk av framben og svært god bruk av bakbena.
.
         
- -
         
 
         
- -
         
 
         
- -
         
--
Johannes har kommet til Valmsnes!    
-

Den vakre barockpintohingsten Johannes er født i 2010. (Isam BP01XX/ Oepke 266 X Tjalling 235 Preferent). Han er 50% frieser, 25% English fullblod og 25% Old dutch warmblod.

    Les mere om Johannes her

--

Annabel van Doerak født 1 juni 2011! Vakre Annabel ble født 1 juni 2011! Hun er 87,5 % frieser og er etter vår Sterhoppe Hieke van der Vlootkant. Annabel har fulle papirer på morsiden og med en super blodslinje etter Jacob 302 Sport. Hennes farfar er den fantastiske hingsten Willem van Nassau, og hans far er den legendariske hingsten Adel 357 Sport!

         
- -

         

-- Aurelia van Doerak! Edelt hoppeføll etter vår Tjardie! En usedvanlig spretten og nyskjerrig liten frøken! Mor Tjardie har en fantastisk bra blodslinje, -fulle papirer i 9 generasjoner: Ster, model, model+pref, ster+pref, model+pref, ster+pref, model+pref, ster, ster.

         
- -

         
-- Adele van Doerak er født! Nydelig hoppeføll med perfekte kullsorte og hvite tegninger! Hun er høyreist og langbeint og med med fine bevegelser. Adele er 87,5 % frieser og er oppkalt etter sin farfars far, den legendariske frierhingsten Adel 357 Sport! Morfar er Tsjerk 328 Preferent, en fantastisk frieserhingst som oppnådde utrolige prestasjoner i avl.
         
- -

         
--
Doerak van Buterheideveld kåret til Ster og godkjent for av på Barockpintokåring!
     
-

Den 1. helgen i april ble det av Norsk Barockpintoforbund i samarbeid med Barockpintostamboken i Nederland arrangert kåring for Barockpinto i Norge! Dommer var Gerrit Steelwagen fra Barockpintoforbundet i Nederland.

Doerak van Buterheideveld er sønn av den vakre Willem van Nassau. Doerak er 75% frieser og 25% KWPN. Doerak ble vist for nederlandske dommere på kåring for barockpinto i april og ble kåret til STER

Han fikk dermed tillatelse fra Barockpintostamboken til å brukes på 50 hopper i 3 år. Han skal fremvises for endelig avlsgodkjennelse om 3 år. Doerak kan brukes i avl på frieserhopper, varmblodshopper og pintohopper. Avkommene vil bli registrert, få pass og stamblad i Barockpintostamboken i Nederland!
Doerak har vært hos oss siden han var 1 år. Han har et usedvanlig godt temperament, snill, vennlig og lærevillig. Han forventes å bli 170 cm, har et flott eksteriør, sterke bevegelser og flotte tegninger. Vi har nå flotte 3 avkom etter Doerak som er for salg!! Ta kontakt dersom du ønsker å bruke Doerak på din hoppe

 

   
 
         
- -
Doerak, Ster med 43 poeng!   Vår Lykke, etter Sir Cisco ble 1 pr.Champion med suverene 46,5 poeng! Høyeste score i Norge!   Evita, 2.premie

--

 

 

 

© Anne Holmen | +47 92667121 |